Profielteksten

Deelnemende masseurs /workshopgevers 2019 (Tot nu toe)

 
Mauro da Silva

Mauro da Silva – R.O.B. Massage

Rug Oksel Borst massage heb ik zelf ontwikkeld en is een combinatie van verschillende massage technieken die zich richten op klachten zoals tennisarm, golfarm, carpaal tunnel syndroom, hoofdpijn, tremoren (trillingen) en tintelingen in de armen. De ROB massage is ook toegepast voor hoofdpijn, migraine, nek-schouderpijn en arm klachten.
Deze vorm van massage is ook nog gecombineerd met Dorn therapie waarbij correcties worden gemaakt op een relatief zachte manier in het bekken en wervelkolom zoals ook correcties als uw lengte verschil heeft in uw benen.
www.myorelax.nl

Jeanine Verhagen

Jeanine Verhagen – Holistische Massage

Hoe zou het zijn om je Vrij in je Lijf te voelen?
Om helemaal aanwezig te zijn in je Lichaam
Je lichaam tot in de puntjes te voelen
Dat alles er mag zijn en om alles wat er is te omarmen
Om volledig te Genieten van jouw Lijf

Holistische Massage is een invoelende massage en gaat uit van het “Zijn met wat er op dit moment Is”. Door aandachtig en in de diepte te voelen wat er NU is en er bij aanwezig te zijn, kan bewustwording en loslaten plaatsvinden. Lichaam en geest spelen beiden een rol bij klachten. Klachten in één gebied van het lichaam kunnen het effect zijn van een vastzitten elders, en/of kunnen een effect hebben op een ander lichaamsdeel. We onderzoeken dit samen. Ik bied je een veilige ruimte om dieper in contact te komen met je lichaam. Dat doe ik door je liefdevol, invoelend en diepgaand aan te raken.
www.arinya.nl

Laura Jomker

Laura Jonker – Transformatie massage

Transformatie massage: een energetische massage waarin gewerkt wordt met de eigen ZIN tot verandering. De basis van deze massage is Shiatsu therapie waarin de energiebalans hersteld wordt via meridiaan stimulatie. Eeuwenoude Tibetaanse technieken om pijn en blokkades om te vormen in wijsheid ondersteunen het transformatieve proces. Het resultaat: een krachtige en verstilde manier om diep bij jezelf te komen en los te komen van ‘energetisch vervuiling’.

Ik ben Laura Jonker en sinds mijn 20e houd ik me bezig met bewust leven. In Amsterdam heb ik de 4-jarige Iokai Shiatsu therapie opleiding gevolgd na mijn universitaire studie bosbouw in Wageningen. Ik ben liefdevol, positief in sta met beide benen op de grond. Als initiatiefrijk, zachtaardig en enthousiast mens, geliefde en moeder van drie jongens geniet ik van het leven en kan ik met een vol hart zeggen: ik ben vol zin! Daarom heb ik in 2014 ZIJN VOL ZIN opgericht om mensen te begeleiden om hun leven te leven vanuit ZIN en existentiële vreugde. Ik coach en geef lichaamsgerichte therapie naast cursussen meditatie. www.zijnvolzin.nl

Jackie Crince

Jackie Crince - healer & coach

Uit balans? en In balans!
Wanneer je lichaam uit balans is, kun je je daar onprettig bij voelen. Je bent gestresst, moe, slaapt slecht, zit veel in je hoofd en gedachten blijven malen. Het dagelijks leven vraagt veel van je. Een healing brengt je energieveld weer in balans, waardoor je je prettig in je vel voelt en je energie weer naar behoren stroomt.
Tijdens de healingsessie stem ik me af op jouw energie. Je zit op een stoel en ik werk in jouw energieveld en schep orde in de ‘chaos’. Het is een vloeiend en rustig proces. De meeste mensen ervaren het als prettig en voelen zich daarna weer prettig in hun vel. Meer info over mijn praktijk kun je vinden op:
www.jouwlijfenleven.nl

Pauline Ticheler

Pauline Ticheler – biodynamische massage

De biodynamische (psycho)therapie en massage zorgt voor bewustwording en het wakker worden in je lichaam. De massage is gericht op het vrijmaken van energie, op het ruimte geven, obiliseren, vitaliseren bevestigen en/of begrenzen. Het geeft diepe ontspanning op de verschillende lagen in het lichaam zodt je levensenergie weer vrijer gaat stromen. www.paulineticheler.nl

Agnes Bolte

Agnes Bolte – korte massagesessies en workshops met de Flying Dance Meditatie

Aloha. Mijn naam is Agnes Bolte. Tien jaar geleden kwam ik in aanraking met de Hawai’iaanse cultuur. Sindsdien ben ik meer en meer betrokken geraakt bij verschillende onderdelen hiervan. Het is een cultuur die zeer verbonden is met de natuur, gemeenschapszin en Alohaspirit, waarvoor ik nog steeds een goeie definitie zoek. Sinds kort woon ik in Wageningen en kan dit 16 maart aanbieden middels korte massagesessies en workshops met de Flying Dance Meditatie. Ik verheug me om dit te kunnen delen in de bibliotheek van Wageningen. www.361graden.nl

Jeffrey van de Locht - Energetische massage

Energetische Massage is een massage waarbij ik zowel op het fysieke lichaam werk als in het energieveld van de persoon. Met deze unieke combinatie kan een betere ingang gecreëerd worden en een uitstekende oplossing zijn voor een beter welbevinden of een voorspoedige heling.

Met mijn handen maak ik plukkende, afslaande, knedende of strijkende bewegingen. Dit kan op, boven of langs het lichaam plaatsvinden. Hierbij vindt er een bepaalde energieoverdracht plaats die de energiehuishouding van de persoon ten goede komt. Op deze manier wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken.
www.heelthuis.nl

Marieke Rekswinkel - Voet(reflex)massage

Ontspannende voet(reflex)massages op een massagetafel of in een ligstoel.
Voetreflexmassage is een natuurlijke vorm van genezen, waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Dit gebeurd via drukpunten op de voet.
Naast voetreflex- geef ik in mijn praktijk ook metamorfose-, hot stone-massages en reiki.
Ontspannende behandelingen voor klachten als stress, hoofdpijn, nek- en rugklachten etc.
www.voetreflex-wageningen.nl


Tallien van der Wal - Rebalancing (op massagetafel)

Luister jij wel naar je lichaam?
Rebalancing is een lichaamsgerichte behandeling die door aanraking/massage, meditatie en gesprek, je een heldere kijk geeft op je situatie. In het leven van alledag ligt de nadruk vaak op denken. Wat je denkt in je hoofd kan je terugvinden in het lichaam. Als je je bewust wordt van die vertaalslag kan er iets veranderen.
Met Rebalancing word je je bewust van spanning en wat dat zegt. Wat heeft jouw lichaam te vertellen? Deze bewustwording is onderdeel van het proces om meer rust, ontspanning en balans te vinden.
www.luisternaarjelichaam.nlDeelnemen als masseur of workshopgever? Meldt je hier aan.